Kommande arrangemang

19.11.2022

För en tid sedan så satte vi i sektorn oss ner och spånade på vad vi vill hitta på de närmasta månaderna. Det är massa saker som vi skulle vilja göra men vi bestämde oss för att spika några av punkterna. Jag tänkte dela med mig av våra kommande arrangemang för december. Vi har mer planer än så med det kommer i ett senare inlägg. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, eller hur? ;)

Närmast i tid har vi vår Adventsnosen 4/12. En öppen träning för de som vill söka på hydrolat eller kong med sin hund. Självklart kommer det finnas fika att köpa så man kan sitta och surra över en kopp varm glögg och lussebulle.
Mer information om Adventsnosen hittar du på vår facebook-sida eller här på hemsidan i ett inlägg längre ner.
Här hittar du länkar som tar dig till informationen om Adventsnosen.
https://https://www.facebook.com/photo/?fbid=5555442607896216&set=gm.10166703687115111&idorvanity=291432485110

https://kramfors-brukshundklubb.webnode.se/l/julros/

Efter Adventsnosen ska vi arrangera en Nosework ELIT-tävling på BN:s Motor inne i Kramfors. Den här tävlingen går av stapelt under andra adventshelgen på lördagen den 10/12. Eftersom elitklassen i Nosework är så pass ny så är vi bland de första arrangörerna som ordrar en sådan tävling. Det ska bli superkul att koka ihop detta och ha bland de duktigaste ekipagen i Nosework från landet hos oss. 

Anmälan till tävlingen hittar du nedan. Observera att anmälan stänger 21/11.
https://snwktavling.se/?page=kalendarium&type=TSM&token=C1ZAQnY6901X


Helgen därpå, Lördagen den 17/12, så håller vi i en Nosework tävling för Klass 3 ekipagen. Bibbi Sondell är domaren för dagen och tävligen kommer att hållas till på Eko-teck i Lugnvik.

Anmälan till tävlingen hittar du nedan. Observera att anmälan stänger 28/11
https://snwktavling.se/?page=kalendarium&type=TSM&token=YQofLaOGLAnc


Nu laddar vi upp för en vintersäsong fylld med nosarbete!

Amanda
Specialsökssektorn